reede, 14. juuni 2013
toidud lehmamaost ehk TRIPPA- Firenze spetsialiteet ja meie pere lemmik
Pool kg parimat osa lehmamaost (lehmal on neli magu), pool kg hakkliha. Kallame pannile natuke oliiviõli, lisame suure hakitud sibula, mõne küüslauguküüne, jämeda riiviga riivitud porgandi, seejärel tükeldatud selleri, segame õliga ilusti läbi kuni sibul on klaasjas, lisame tükeldatud lehmamao ja sõmera hakkliha, praeme kuni hakkliha on ilusti kuumenenud ja lisame tükeldatud kooritud tomatid. Hea perenaine kasutab lisaks soolale, piprale ja loorberilehele ka oma head vaistu ning pere eelistusi , samuti kapis või peenral leiduvaid maitseaineid, näiteks basiilikut. Hautada rooga kuni seller ja porgand on pehmed, sest reeglina müüakse lehmamagu juba eelkeedetuna ning sõmer hakkliha valmib kiiresti. Seekord võib endale lubada toidu juurde klaasikese või kaks head kuiva punast veini. HEAD ISU.
Tellimine:
Postituse kommentaarid (Atom)
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar