neljapäev, 4. juuli 2013
Ahjus küpsetatud ansoovised (räimega saab ka hea).
Väiksema ahjuvormi jaoks piisab ühest kilost räimest. Õhuke kiht oliiviõli vormi põhja, seejärel kiht fileeritud räime. Kergelt riputada soola ja piserdada sidrunimahla, siis kiht tomativiile või purustatud tomateid millele puistata küüslaugupulbrit ja riputada üle riivsaiaga. Korrata sama järgmise kihiga ja lõpetuseks veel niristada kergelt oliiviõli. kasutame ka kalamaitseainet, kuid ettevaatust, see on juba isegi soolane. Eelkuumutatud ahju 15 minutiks ja ongi valmis! Mulle meeldib krõbedam, seega ahju temperatuuri panin 220 kraadi peale! Tahtsin ka pildistada, kuid enne ei tulnud meeldegi kui juba pool ahjuvormitäit olime ära söönud. Kahele inimesele piisab ühest kilost isegi kaheks toidukorraks. 
Tellimine:
Postituse kommentaarid (Atom)
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar