laupäev, 6. juuli 2013

hautatud merikukk kapperi, oliivi, peterselli ja küüslaugu kastmes

Pool kilo merikuke fileed, kimbuke peterselli, mõned rohelised kivideta oliivid, marineeritud kappereid kümmekond, kolm suurt küüslauguküünt, üks tomat, sortsuke valget veini ja tunde järgi punast pipart ning soola.
Oliiviõlis kuumutada küüslauk, koheselt lisada tükeldatud tomat, hakitud petersell, kapperid tükeldatud oliivid ja valge vein, soola pipart. Hautada kõik ilusti  pehmeks, kõige viimasena lisada merikuke fileed ja vähem kui 10 minuti pärast võib juba serveerida.  Kala filee valmib väga kiiresti. Sellest toidust jätkub neljale kui õhtusöögi juurde serveerida ka värske salat.
 Kuna valminud on esimesed viigimarjad ja need ei säili üle ühe päeva, siis need ei või meil laualt puududa.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar